• Contact: 06 51 40 46 83

Gietijzeren radiatoren

Een antieke gietijzeren radiator moest vroeger voor de verkoop volledig gerenoveerd worden. Je moest de radiator eerst zandstralen, uitspoelen, in de grondverf zetten, verven en de radiatorkraan uitgebreid testen op lekken.

De Art nouveau gietijzeren radiatoren die wij bij Pompeji verkopen zijn nieuw, maar identiek aan de oude gietijzeren variant. De voordelen van een nieuwe gietijzeren radiator ten opzichte van oude radiatoren zijn dat ze eenvoudiger aan te sluiten zijn, er geen roest aan de binnenzijde zit en er zodoende ook geen roestwater in uw CV installatie kan binnenkomen.

Wij verkopen 3 types gietijzeren radiatoren. U kunt zelf de hoogte en breedte van de radiator bepalen. De breedte van de gietijzeren radiator bepaalt u door het aantal elementen dat u de radiator uit wil laten bestaan.

Op al onze antieke radiatoren kunt u authentieke kranen plaatsen. Deze zijn te verkrijgen in de messing hendelkranen met eikenhouten -en zwart kunststofhendels of de bloemknop draaikranen (ook in thermostaatkraan leverbaar). (foto van de kranen)

Bekijk hier ons assortiment gietijzeren radiatoren. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Gietijzeren radiator 5

​​De Art nouveau gietijzeren radiatoren die wij bij Pompeji verkopen zijn nieuw, maar identiek aan de oude gietijzeren variant. De voordelen van een nieuwe gietijzeren radiator ten opzichte van oude

Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring.

  • Telefoon: (06) 514 046 83
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Algemene informatie

 

  Klantenservice

 

Algemeen

Klachten, retourneren en garantie

Bel ons: 06 - 514 046 83

Neem contact op via het

Contact formulier